Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Todirești, au intervenit duminică cu patru autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Costâna, comuna Todirești. La sosirea echipajelor, ardea un adăpost de animale, cu pericol de propagare a flăcărilor la casa de locuit și la alte construcții învecinate. Incendiul a fost lichidat după mai bine de două ore de la anumțarea lui.

În incendiu au ars adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, materiale din lemn, utilaje gospodărești, 10 baloți de paie, 2 butelii de aragaz (care au explodat) și altele. În incendiu au pierit o vacă, o oaie, un miel și 150 de pui de păsări de curte, iar 8 capre și 50 de păsări de curte au fost salvate din interiorul clădirii cuprinse de flăcări. S-a degradat parțial acoperișul casei.


Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de echipamente de iluminat cu defecțiuni. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului și celelalte clădiri învecinate, cu bunurile aferente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava