Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit noaptea trecută cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o societate comercială de prelucrare a lemnului, din comuna Valea Moldovei.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul halei banzicului, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la bunurile din interior.

În incendiu au ars acoperișul halei pe o suprafață de 100 mp, elementele combustibile de la un utilaj tip volă (cauciucuri, instalație electrică și altele) și circa 3 metri cubi de cherestea. S-au degradat pereții halei pe aproximativ 150 mp și mai multe utilaje de prelucrare a lemnului din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul halei, mai multe utilaje specifice și circa 30 metri cubi de cherestea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
PNL - Gheorghe Flutur
PNL - Ion Lungu - Lucian Harsovschi
PSD - Mirela Adomnicai
PSD - Dan Cusnir
PMP - Bogdan Codreanu
PMP - Marian Andronache
PRO România - Alexandra Harja Samsonescu
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava