Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Șcheia.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la un miniexcavator și un șopron, sub care utilajul era parcat, cu pericol de propagare la locuința de care era alipit șopronul, dar și la cea învecinată, aflată în imediata apropiere.

Din fericire, flăcările au fost observate la timp de către un pompier militar în rezervă, plutonier adjutant-șef (r) Niculai Roșu, aflat la alergarea de dimineață, care a anunțat evenimentul imediat la 112, evitând astfel dezvoltarea incendiului și propagarea acestuia la cele două clădiri de locuit.

Au ars șenilele din cauciuc și alte elemente combustibile din componența miniexcavatorului. De asemenea, a ars astereala din lemn a șopronului, pe aproximativ 25 de metri pătrați, și s-au degradat învelitoarea din tablă a anexei, pe 30 de metri pătrați, și aproximativ 20 de metri pătrați din fațada casei de locuit.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două locuințe, cu bunurile aferente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava