Concert pascal
MOPAN Suceava

Street FOOD Festival se întoarce la Iași. În perioada 25 – 28 Mai vă dăm întâlnire în Grădina Ansamblului Palas cu peste 35 de vendori pregătiți să vă testeze simțurile. De joi până duminică chefi de street-food vă invită să fiți parte din turneul culinar ce ajunge în acest an în 9 orașe: Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba-Iulia, Timișoara și Bacău.

“După primirea excelentă de anul trecut de la Iași, am decis să ne întoarcem și să oferim o experiență unică și îmbunătățită din toate punctele de vedere. Peste 35 de vendori ne vor încânta cu preparatele lor unice din întreaga lume, de la burgeri și noodles, până la quesadilla sau tacos, înghețată și clătite și bineînțeles o mulțime de alte rețete specifice mâncării stradale. Totodată experiența din cadrul festivalului e amplificată de programul muzical de la scenă, dar și de filmele cu specific culinar ce vor fi proiectate în fiecare seară. Toate acestea se datorează sprijinului primit din partea sponsorilor, a partenerilor, vendorilor și al publicului gurmand, motiv pentru care vrem să le mulțumim din nou.”Constantin Covaliu – Manager, Street FOOD Festival

Alături de Street FOOD Festival la Iași va reveni și ingeniosul bucătar Chef Foa, devenit și ambasadorul festivalului. Acesta va oferi un show culinar live și va pregăti alături de echipa de la Stradale și Flavours rețete pline de savoare. Zeci de bucătari vor da savoare evenimentului cu sute de produse originale și deliciose. De asemenea, cum mâncarea bună trebuie așezată lângă o băutură răcoritoare, gurmanzii vor putea degusta și soiuri alese de vin, beri răcoritoare sau, de ce nu, un pahar de Prosecco. Lista completă cu toți vendorii prezenți la Street FOOD Festival Iași este dispinibilă accesând: : http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-iasi-2017/

Experiența de festival va fi completată și cu ajutorul unui program bine ales la scenă și cinema outdoor.

Ce filme vedem la Street FOOD Festival?

25.05.2017, ora 21:00  – No reservations

26.05.2017, ora 21:00  – The Hundred-Foot Journey

27.05.2017, ora 21:00  – Chef

28.05.2017, ora 21:00  – Big Night

Ce muzică ascultăm la Street FOOD Festival?

25.05.2017

17:30     Adriano Trindade (BRA)

19:00     Amalia Gaiță (ROU)

20:30     JazzyBIT (ROU)

26.05.2017  

17:30     Essential Notes (ROU)

19:00     Fine It’s Pink (ROU)

20:30     Cuibul (MDA)

27.05.2017    

17:30     Fonkerz (ROU)

19:00     Heion and The Echo Bits (ROU)

20:30     Cuantune (ROU)

28.05.2017

17:30     Soul Serenade (ROU)

19:00     Straight from the Bottle (ROU)

20:30     The Mono Jacks (ROU)

În toate cele 4 zile de festival iubitorii domeniului culinar sunt invitați să profite de experiența Street FOOD Festival. Atât cei mici cât și cei mari vor avea pregătite activități special gândite astfel încât festivalul să fie pe placul tuturor.

Ne vedem în Grădina Ansamblului Palas în perioada 25 – 28 Mai,la Street FOOD Festival Iași.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen.

Despre Street Food Festival

Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii proiectului care și-au dorit să popularizeze în România un eveniment în aer liber dedicat mâncării spectaculoase gătite și servite în stradă într-un cadru relaxant. Conceptul în sine se bazează pe o experiență inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialități culinare și, evident, pasionații de gastronomie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava