Concert pascal
MOPAN Suceava

Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Suceava, din cele 114 de unități administrativ teritoriale din județ 27 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 25 au câte un caz în evoluție, 40 au sub cinci cazuri în evoluție, 11 au sub zece cazuri în evoluție iar 11 au peste zece cazuri în evoluție.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, în județul Suceava sunt 548 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție. La nivelul județului Suceava, incidenta cumulata a cazurilor de infectare este de 0.72 la mia de locuitori, în creștere față de ziua de ieri.

Prefectura Suceava a mai informat că în cursul zilei de luni, 14 septembrie 2020 polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate  cu privire  la respectarea măsurilor  și interdicțiilor impuse  454 persoane.

De asemenea, au fost verificate 36 societăți comerciale și  a fost aplicată 1 sancțiune contravențională, în valoare de 500 lei, pentru  nerespectarea măsurilor de protecție  individuală  conform Legii nr.55/2020.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava