• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Meteorologii au prelungit pînă duminică, 19 august, la ora 22.00, informarea de vreme rea. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în cursul după-amiezilor și serilor, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin ploi ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vîntului ce vor lua și aspect de vijelie și izolat grindină. În intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 20 de l/mp și izolat 30-40 de l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii relativ extinse în zona de munte și cu caracter local astăzi îndeosebi în Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și Muntenia, iar mîine în special în centrul și nord-estul teritoriului. Duminică instabilitatea atmosferică se va manifesta în sudul, estul și parțial în centrul țării.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava