MOPAN Suceava

Lungmetrajul românesc ”ÎNGERUL SPERANȚEI” se află în plină producție, filmările având loc în diverse locații istorice din Iași, dar și din țară. Autorul filmului este regizorul pasionat de istorie, Cristian Prisecaru; iar filmul este produs de Carpathian Motion Pictures din Iași, reprezentată de Sebastian Grigore și Dragoș-George Cheptănaru.

Distribuția filmului se bucură de participarea unor nume consacrate ale scenei românești, cum sunt actorii: Doru Aftanasiu, Eliza Judeu, Ioan Gânju, Nicolae Diaconu, Ștefan Alexiu, Tudor Hurmuz, Răzvan Grosu, Ramona Ananie, precum și suceveanul Bogdan Amurăriței, actor al Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava. Protagonista filmului este foarte promițătoarea actriță Andreea Baban, elevă în clasa a XII-a la secția de actorie a Colegiului Național de Artă ”Octav Băncilă” din Iași. Rolul mamei protagonistei este interpretat de actrița Diana Iordache care, după apariții pe scene și ecrane din străinătate, își face debutul în lungmetraj românesc.

Faptele prezentate în film s-au petrecut în România la finalul anilor ’50 ai secolului trecut, pe fondul Revoluției din Ungaria. De altfel, ”Carpathian Motion Pictures” se află la al doilea film istoric, primul fiind ”ORIGINE NESĂNĂTOASĂ”, premiat la festivaluri internaționale de film și care prezintă lupta armată a partizanilor anticomuniști.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava