• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liberalii vor depune în Camera Deputaţilor o iniţiativă legislativă care vizează transmiterea unor bunuri imobile dezafectate din domeniul privat al statului şi administrarea autorităţilor publice centrale în proprietatea autorităţilor administraţiei publice locale. Anunţul a fost făcut de viceprimarul PNL al municipiului Suceava, Ovidiu Doroftei, într-o conferinţă de presă. Aceste imobile, a spus Doroftei, unele dintre ele aflate în stare avansată de degradare, vor fi reabilitate şi redate comunităţilor pentru diverse funcţionalităţi. Doroftei a precizat că este vorba în principal de institute, de tabere şcolare şi de multe alte clădiri sau terenuri dezafectate care se află în administrarea unor ministere sau entităţi comerciale unde statul este acţionar majoritar. „Iniţiativa liberală deschide oportunitatea ca autorităţile locale să dezvolte mediul antreprenorial local, să creeze locuri de muncă şi venituri suplimentare la bugetele locale. În unele localităţi iniţiativa poate veni şi în sprijinul unor proiecte cum sunt zonele industriale acolo unde încă mai există suprafeţe de teren ce ţin de anumite instituţii ale statului”, a spus Doroftei.

 

Iniţiativă parlamentară liberală anunţată de viceprimarul Ovidiu Doroftei, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava