• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Celebra cântăreață Inna a făcut un lucru emoționant pentru o fetiță din Botoșani, părăsită de mama ei. Fetița a declarat că Inna este artista ei preferată, iar vedeta i-a făcut o surpriză nemaipomenită, conform click.ro.

Bianca a fost părăsită de mama ei la vârsta de numai trei ani, chiar în ziua de 1 iunie, așa-numită „Ziua Copilului”. Fetița a rămas în grija bunicii ei, iar de mai bine de șapte ani, aceasta nu a mai primit niciun semn de la cea care i-a dat naștere. Chipul întristat al Biancăi s-a luminat când, în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, Inna a luat legătura cu ea și i-a făcut un cadou neașteptat, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/inna-gest-emotionant-ce-facut-vedeta-pentru-o-fetita-parasita-de-mama

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava