Concert pascal
MOPAN Suceava

Înotătorii Clubului Sportiv Şcolar Suceava au fost prezenţi la finele săptămânii trecute la Bacău, la etapa regională a Campionatului Naţional pentru copii cu vârste de 10 şi 11 ani, competiţie la care au fost prezenţi 144 de sportivi de la 18 cluburi din ţară, 63 de fete şi 81 de băieţi. CSŞ Suceava a participat cu o delegaţie de 11 sportivi şi a obţinut 17 medalii. La 11 ani au obţinut medalii Daria Lucan, Maria Verciuc, Sara Munteanu, Mario Diaconescu şi Teodor Plămadă, iar la 10 ani – Paul Panait, Ioana Ursu, Delia Ostafi, Oana Sauciuc, Petriana Popovici şi Mara Teodorovici, pregătiţi de antrenorii Cezar Moscaliuc şi Andrei Pinticanu.

După două zile de concurs, CSŞ Suceava a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în clasamentul general pe echipe, cu un total de 203 puncte, urmat Atena Sport Club Constanţa – 153 de puncte şi Clubul Sportiv Nautica Bacău, cu 123 de puncte.
În clasamentul individual, suceveanca Daria Lucan a fost performera delegaţiei de la CSŞ, cu cinci medalii de aur la fiecare probă în care a concurat, 50 şi 200 metri Liber, 50 metri Spate, 50 metri Fluture şi 50 metri Bras. Ioana Ursu a urcat de cinci ori pe podium, obţinând trei medalii de aur la 50 şi 200 metri Liber, şi 50 Spate, dar şi două de argint, la 50 Bras şi Fluture.
Delia Ostafi a bifat o medalie de aur la 50 Bras, una de argint la 50 Liber şi trei de bronz la 50 Spate şi Fluture, dar şi 200 Liber. Oana Sauciuc s-a ales cu două locuri pe podium, argint la 50 spate şi bronz la 50 Bras, dar şi un loc 4 la 200 Liber, în timp ce Mario Diaconescu şi Petriana Popovici au terminat pe locul 4, proba de 50 Liber, respectiv 50 metri Bras.

„Copiii s-au comportat extraordinar şi au reuşit să aducă la Suceava titlul de cea mai bună echipă. Nu am crezut că voi vedea un podium doar cu sportivi de la CSS Suceava, în schimb am văzut de două ori acest lucru şi de multe ori câte doi sportivi suceveni pe acelaşi podium de premiere. În proba de 50 Bras fete, 10 ani, sportivele Delia Ostafi, Ioana Ursu, Oana Sauciuc şi Petriana Popovici au ocupat primele patru poziţii în clasament. Felicitări acestor copii minunaţi şi succes în continuare”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava