Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 01.08.2023 – 02.08.2023 inspectorii vamali din cadrul Biroului Echipe Mobile – Direcția Regională Vamală București, ca urmare a  unei acțiuni comune de control în trafic efectuată împreună cu inspectori ai Biroului de Combatere a Traficului Ilicit cu Produse din Tutun din cadrul Autorității Vamale Române și cu lucrători ai Poliției de Frontieră, au selectat și verificat un autocamion la Punctul de Trecere  Frontieră Giurgiu – Rutier, încărcat cu diverse articole de îmbrăcăminte.

Precizăm că autocamionul circula în regim de tranzit pe ruta Turcia – Polonia și au fost descoperite 7.200 buc. articole de îmbrăcăminte, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru diverse mărci.

Bunurile au fost reținute în vederea confiscării iar valoarea acestora, în situația în care ar fi fost comercializate pe piață la prețul de vânzare a unui produs original, este de aproximativ 460.000 lei.

Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracțiuni, cazul a fost predat către instituția competentă  în vederea efectuării cercetărilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava