Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

La începutul lunii iulie, Georgiana Lobonț (29 de ani) era în culmea fericirii. Îndrăgita artistă și-a anunțat familia, din mașină, în timp ce era în drum spre mai multe evenimente, că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, notează click.ro.

Acum, Georgiana Lobonț, a dat o veste tristă! Sarcina de șapte săptămâni s-a oprit din evoluție și a fost nevoită să recurgă la o mică intervenție, potrivit sursei citate. Artista a explicat, în detaliu, prin ce a trecut, pe pagina ei de Instagram.

Georgiana Lobonț are doi copii, un băiețel, pe Edi, de 5 ani, care împlinește 6 ani în luna decembrie, și pe Irina, fetița ei de 4 ani și 3 luni. Își dorea să mai aibă un al treilea copil, despre care vorbea destul de des în ultima perioadă.

„Sarcinile cu ei doi au decurs normal și fără probleme. Dar la a treia s-a întâmplat ceva… Aceasta este o poză făcută înainte să intrăm la controlul bebelușului. Eram fericiți și nerăbdători… Ne gândeam doar la ce urmează frumos, să auzim inimioara cum bate…și nu îmi trecea prin cap ce va urma…”, a început să povestească Georgiana Lobonț, care s-a dus la controlul pentru sarcină împreună cu cei doi copii mai mari, pentru a auzi inima bebelușului din burtică pentru prima dată. Dar în loc de bucurie, a plecat de la cabinetul medicului copleșită de tristețe.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/a-pierdut-copilul-sarcina-georgianei-lobont-s-a-2288621.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava