Concert pascal
MOPAN Suceava

În data de 26 august 2022, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Gr. I Otopeni Călători – Compartiment Călători au descoperit în urma unei acțiuni specifice de control efectuată asupra bagajelor de cală, bijuterii confecționate din metal galben în cantitate brută de 1005,11 grame, aparținând unei pasagere care călătorea din direcția Istanbul.

Bijuteriile descoperite, 39 inele, 13 pandantive, 89 perechi cercei, 35 lănțișoare, 73 brățări, care au fost sustrase de la vămuire, erau ascunse în diferite articole de îmbrăcăminte.

Pasagera a fost selectată în vederea controlului vamal de pe culoarul verde ”nimic de declarat”, aceasta având intenția vădită de a părăsi zona de control vamal și de a se sustrage controlului vamal.

Precizăm că există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracțiuni și cazul urmează să fie predat organelor de cercetare penală competente.

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători au reținut în vederea confiscării 1005,11 grame bijuterii din metal galben, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava