Concert pascal
MOPAN Suceava

Diplomați din 23 de state, însoțiți de reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe au participat la o întâlnire cu autoritățile județene sucevene și cu reprezentanți ai mediului de afaceri. Delegația s-a aflat, vineri după amiază, la Palatul Administrativ, fiind primită de prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, vicepreședintele Consiliului Județean, Viorel Seredenciuc, primarul Ion Lungu, ordonatorul de credite al Universității “Ștefan cel Mare” Suceava, prorector Mihai Dimian, și președintele CCI, Nicolae Troașe. Aceștia au adresat oaspeților un salut de bun venit, după care au făcut o prezentare a județului din punct de vedere istoric, economic și turistic.

Nicolae Troașe a prezentat oportunitățile de investiții ale județului, iar Ciprian Șlemco, reprezentantul unei agenții de turism, a vorbit despre atracțiile turistice ale județului Suceava. Întâlnirea a fost moderată de Radu Safta, din partea Ministerului Afacerilor Externe.


Diplomații se vor afla în județul Suceava până duminică, 17 iunie, într-o vizită de documentare organizată de Ministerul Afacerilor Externe, cu sprijinul autorităților județene.
În zilele de sâmbătă și duminică, reprezentanții corpului diplomatic vor vizita obiective turistice și religioase din Marginea, Putna, Voroneț, Vama și din municipiul Suceava.
Vizita corpului diplomatic are drept scop promovarea potențialului turistic, economic și de investiții al județului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava