Noua legislație privind implementarea caselor de marcat cu jurnal electronic determină specialiștii în domeniu să-și eficientizeze activitatea, să dezvolte noi soluții și să-și consolideze parteneriatele. În perioada 3-5 noiembrie a.c., la a opta ediție a Întâlnirii anuale a Partenerilor Magister – eveniment consacrat în rândul furnizorilor de soluții hardware și software pentru retail – aproape 100 de profesioniști, reprezentând peste 60 de companii din toată țara, au analizat provocările și oportunitățile pieței și și-au stabilit obiectivele pentru 2018.

Organizat de Magister Software, companie cu peste 15 ani de activitate pe piață, evenimentul se adresează Partenerilor Certificați Magister și Dealerilor Autorizați  de soluții SmartCash RMS – cea mai răspândită platformă software pentru retail din România. Întâlnirea s-a desfășurat la Complexul turistic Cheile Grădiștei – Fundata Resort și a debutat cu Conferința Partenerilor Magister, precedată de prezentări de soluții menite să sporească performanța, precum și o expoziție de echipamente pentru comerțul cu amănuntul, unde participanții au descoperit, printre altele, cele două modele de imprimante fiscale inteligente, Athlos V-WS și FMC Epson TM-T810 – primele de acest tip fabricate integral în România.

Sâmbătă, 4 noiembrie 2017, s-a desfășurat Conferința Partenerilor Magister – contextul optim pentru a analiza colaborarea din cadrul rețelei Magister, precum și modalitățile de a dezvolta soluții performante, ce vor permite extinderea portofoliului de implementări în concordanță cu schimbările iminente de pe piața de retail.

În prima parte a evenimentului, Mihaela Petcu, director vânzări naționale Magister, a prezentat rezultatele programului anual de certificare al companiei, rezultatele comerciale obținute anul acesta de parteneri, precum și informații despre noul sistem online, ce oferă instrumente indispensabile partenerilor și dealerilor SmartCash, necesare unei bune colaborări cu clienții comercianți.

În vederea eficientizării procesului de ofertare, Magister Software pune la dispoziția propriei rețele de parteneri cotații pentru soluții standard disponibile electronic imediat, pliante actualizate la zi, mereu la îndemână și o listă unificată de produse.

În cadrul evenimentului au fost premiați cei mai performanți și dinamici parteneri, pe baza rezultatelor comerciale înregistrate anul acesta. Astfel, pe primul loc s-a clasat compania Velvet Com din Bacău, locul al II-lea a fost ocupat de firma Simon Electronics S.R.L. din Satu Mare, iar locul trei i-a revenit companiei Fisc Consulting S.R.L. din Cluj-Napoca.

În cea de-a doua parte a conferinței, dedicată prezentărilor susținute de partenerii invitați, Bogdan Bratu și Nadir Azam din cadrul companiei Zucchetti Worldwide Operation au expus noile functionalități inovatoare ale soluției Mago4, integrată cu platforma software SmartCash RMS. În continuare, Nicu Piroi, reprezentant al companiei Accord Electronics, a descris avantajele integrării noului concept de AMEF cu sisteme de retail precum platforma SmartCash RMS.

Spre finalul evenimentului, Dor Bujor Pădureanu, director general Magister Software, a prezentat strategia de dezvoltare a parteneriatelor în 2018, cu ajutorul noilor instrumente comerciale disponibile acum în sistemul online, ce vor permite profesioniștilor din rețeaua naționala Magister să obțină performanțe mai bune, printr-un management eficient al proceselor de pre-vânzare și contractare. “Inovația reprezintă, astăzi, o condiţie esenţială pentru succes și, totodată, un proces complex, bazat pe interacțiune – singura modalitate prin care vom reuși să implementăm, împreună, strategia de dezvoltare a produselor și serviciilor din suita de soluții SmartCash RMS”, a conchis Pădureanu.

Despre SmartCash Retail Management System

Implementată în peste 7000 de unități comerciale și numărând o comunitate de peste 35.000 de utilizatori, soluția SmartCash Retail Management System, dezvoltată de Magister Software, este, în prezent, cea mai raspândită platformă software pentru retail din România. Platforma se adresează atat comercianților independenți, furnizorilor de produse și servicii din HoReCa, precum și rețelelor comerciale cu un număr mare de unități, în continuă expansiune și cu o largă răspândire teritorială. www.smartcash.ro

Despre Magister Software

Înființată în 2002 și având capital integral românesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și furnizor de soluții la cheie pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al unităților comerciale mici și mijlocii. În cei 15 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal în dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din retailul românesc. www.magister.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava