Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan a reacționat rapid la comunicatul senatorului PSD Gheorghiță Mîndruță care l-a acuzat că ridică osanale lui Gheorghe Flutur doar pentru a mai prinde un loc eligibil de parlamentar.

„Nu prea reacționez de obicei la primul impuls, dar văzând reacția domnului senator Mîndruță nu mă pot abține să nu remarc din nou servilismul și oportunismul de care acesta dă dovadă”, a spus Ioan Bălan într-un comunicat.

„Vorbiți despre mine că vreau să obțin măcar locul doi pe listă, dar și alte chestiuni care țin de politică și scor electoral. Țin să vă amintesc că atunci când am fost candidat uninominal am reușit să obțin cel mai mare scor politic atât în județul Suceava cât și în județele din Moldova și locul trei pe țară în cadrul partidului”, a arătat deputatul liberal.

Ioan Bălan a amintit că senatorul Gheorghiță Mîndruță a fost cel care s-a rugat de liderii liberali să fie primit în PNL, dar pentru că nu i s-a promis un loc pe liste, până la urmă a fost preluat de PSD.

„Îi amintesc domnului senator Mîndruță despre o întâlnire de la cabana Pătrăuți unde venea să se smiorcăie la domnul ministru Bode secretarul general al PNL și la domnul președinte Ciucă, să-l primim în PNL. Argumentele cu care susținea această candidatură le voi expune într-un material viitor cu amănunte destul de interesante despre ceea ce ne spunea despre senatorul Ion Stan, președintele PSD, dar și despre primarul PSD al municipiului Fălticeni, Cătălin Coman. Așa că mai ușor cu pianul pe scări domnule oportunist politician reciclat din USR în PSD”, a spus Ioan Bălan care i-a transmis lui Mîndruță să nu-și facă probleme legate de locul pe care îl va obține pe listele de candidați.

Mai mult, deputatul Ioan Bălan reamintește că, inițial, opinia publică a fost informată că senatorul Gheorghiță Mîndruță s-a înscris în PNL, dar că în cadrul acțiunii de „mercato” practicată de acesta se pare că a obținut mai mult de la PSD.

„Ce a obținut de la PSD? Vom vedea în perioada următoare. Colegii mei nu au fost de acord cu acordarea unui loc de parlamentar pe listele PNL. Aceasta este realitatea metamorfozării domnului senator USR-PNL-PSD”, a încheiat Ioan Bălan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava