Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele filialei municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, speră ca, în oraş, şi chiar la nivelul judeţului, partidul să obţină cel mai bun scor electoral la alegerile europarlamentare din 25 mai. El susţine că PDL are o listă de candidaţi „foarte sănătoasă”. Deputatul Balan a amintit că prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, va figura pe liste la poziţia a şasea, considerată eligibilă. Ioan Balan a spus: „Sucevenii trebuie să înţeleagă că la alegerile din 25 mai pot da votul PDL pentru a le reprezenta interesele în Parlamentul European. În acelaşi timp, sucevenii pot da votul PSD şi PNL pentru a ajunge în Parlamentul European nevasta premierului Ponta şi, respectiv, nevasta preşedintelui Crin Antonescu”.

Ioan Balan a subliniat că PDL vrea ca la aceste alegeri să să recâştige încrederea sucevenilor, prin a le arăta „cu mândrie” ceea ce democrat liberalii au făcut în municipiul Suceava, şi în mod special, prin Gheorghe Flutur, în judeţul Suceava, în perioada 2008 – 2012. „Abordăm aceste alegeri cu seriozitate maximă şi spun asta pentru că văd la populaţie o stare de lehamite faţă de politică şi alegeri. Şi neavând un interes direct local înţeleg acest lucru. Dar noi, ca oameni politici, trebuie ca în perioada următoare să ne batem politic să demonstrăm că Orest Onofrei, candidatul nostru considerat a fi pe un loc eligibil, va fi cel care în următorii cinci ani va reprezenta interesele românilor şi în mod special interesul sucevenilor”, a precizat Ioan Balan.

El a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută astăzi că această perioadă îi aduce aminte de anul 2007, atunci când au avut loc primele alegeri din România pentru Parlamentul European, când Partidul Democrat de atunci a reuşit să obţină cel mai bun scor la nivelul municipiului Suceava. Ioan Balan a arătat că deşi atunci PD Suceava avea un reprezentat pe lista de candidaţi pe un loc neeligibil, a reuşit să se claseze pe primul loc la nivelul Sucevei. „Deşi în sondajele de opinie de la acea vreme eram daţi undeva pe ultimul sau penultimul loc, am reuşit să ne mobilizăm. Şi vreau să spun, lipsit de modestie, că am fost implicat în acea campanie şi a fost pentru prima dată când am coordonat o campanie electorală împreună cu preşedintele de atunci al PD, Eugen Constantin Uricec, şi am reuşit marea performanţă de a fi pe primul loc în municipiul Suceava. Acel lucru mi-a dat încredere că putem continua şi că ceea ce facem din punct de vedere politic e bine”, a afirmat liderul PDL Suceava. El a ţinut să precizeze că la alegerile europarlamentare din anul 2007, PD ocupat primul loc în municipiul Suceava cu 24,% din voturi, urmat de PLD – 21%, PSD – 21% şi PNL – 16,2%. „Îmi amintesc de marile acţiuni de închidere a campaniei electorale de atunci cu prietenii mei de la Voltaj, care au rămas şi au fost alături de mine pe parcursul tuturor campaniilor electorale care au avut loc de atunci, şi pe care le-am şi câştigat de altfel. Şi era pentru prima dată când PD a reuşit să adune un număr de 15.000 de oameni la un miting electoral”, a mai spus Ioan Balan. Revenind la alegerile europarlamentare de anul acesta, el a precizat că PDL şi-a propus ca în municipiul Suceava, dar şi în judeţ, să fie „Mai sus de locul doi”, la fel cum şi-au propus şi membrii trupei Voltaj care au compus această melodie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava