Concert pascal
MOPAN Suceava

Ioana Simion s-a trezit, vineri dimineață, în centrul unui scandal imens! Bruneta este acuzată că ar fi dispărut de acasă de o săptămână și că Ilie Năstase nu ar mai da de ea! Soția fostului mare tenismen a publicat prima reacție după apariția zvonurilor că l-ar fi lăsat lefter pe acesta, notează click.ro.

E iar scandalul cât casa în cuplul Ioana Simion-Ilie Năstase. Au apărut informații în spațiul public cum că fostul mare tenismen ar fi ajuns la sapă de lemn, iar proprietățile pe care le are sunt pe numele fiicelor sale și ale actualei neveste.

În caz de divorț, Ilie Năstase ar rămâne cu zero bani. La auzul acestei vești, Ioana Năstase a avut o primă reacție, negând absolut toate informațiile.  „În primul rând, țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea au fost filmate. (…) În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile, fără ca acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința.”, a explicat Ioana, pe rețelele de socializare.

Ioana Simion mai are de înfruntat o acuzație extrem de gravă, anume că l-ar fi păgubit financiar pe fostul tenisman.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ioana-nastase-prima-reactie-in-scandalul-cu-2219370.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava