Concert pascal
MOPAN Suceava

Ioana Năstase a trecut prin clipe greu de imaginat, sâmbătă, 19 februarie, când a fost agresată sexual, de față cu soțul ei, într-un restaurant din Capitală. Partenera de viață a lui Ilie Năstase a dezvăluit întregul scenariu de coșmar prin care a trecut. Click! dezvăluie în exclusivitate că după evenimentul tragic pe care l-a trăit, Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit, iar fosta glorie a tenisului românesc a fugit în Paris, Franța, cu un bilet doar dus, fără nicio explicație. Înainte de asta, între cei doi a existat o scandal de pomină, care s-a lăsat cu multe cuvinte grele venite din partea fostului tenismen pentru soția sa.

Sâmbătă seara a fost una de coșmar pentru Ioana Năstase, care s-a trezit pipăită, cu sânii dezgoliți și într-o situație stânjenitoare de-a dreptul, chiar de față cu soțul ei, Ilie Năstase, care nu doar că nu a reacționat, ci a și încurajat agresoarea să o sărute, ba chiar să-i mângâie soției părțile intime.

După acest episod, cei doi s-au îndreptat spre mașină, iar ajunși în parcare, Ioana l-a luat la întrebări pe Ilie Năstase, reproșându-i că nu înțelege cum a fost posibil să nu reacționeze în fața unor astfel de gesturi, că a fost agresată sexual, iar nu a făcut nimic, ba chiar a motivat-o pe femeie să continue.

Ioana Năstase a declarat pentru Click! că în acel moment, nervos că i se aduc reproșuri, Ilie Năstase a început să o înjure în toate felurile, cei prezenți în zonă putând auzi discuția aprinsă dintre ei. Cei doi soți au plecat fiecare la casa lui și nu și-au mai vorbit până a doua zi, când Ilie Năstase a anunțat-o că pleacă la Paris, însă singur, fără ea.

Click! a aflat că cei doi soți s-au despărțit definitiv, iar Ioana Năstase este gata să renunțe la mariaj după întreaga întâmplare.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ioana-si-ilie-nastase-despartire-definitva-cu-411567.html

Ioana și Ilie Năstase, despărțire definitivă cu scandal. Fosta glorie a fugit în Franța după seara în care soția a fost agresată sexual, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava