Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că a reînnoit parteneriatul cu oraşul francez Laval. Prezent în Franţa, Ion Lungu a semnat împreună cu primarul din Laval, Françoise Zocchetto, reînnoirea parteneriatului de colaborare între cele două orașe. De preciyat că primul parteneriat dintre cele două oraşe a fost semnat în anul 2010.

Ion Lungu a precizat că actualul protocol cuprinde colaborarea în domeniile economic, învătământ, cultural și turism, protecția  mediului și administrației publice locale.

„După modelul zonei metropolitane Laval, am dezvoltat zona metropolitana Suceava. De asemenea, în acești ani de parteneriat s-au derulat proiecte culturale, educaționale și sportive între cele două orașe”, a ținut să precizeze primarul Sucevei.

El a arătat că tot zilele acestea, actorii Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava sunt în Laval, acolo unde vor susține două spectacole în zilele de 8 și 9 septembrie, „între cele două teatre existând o bună colaborare”.

„Vrem să pregătim proiecte comune pentru Sezonul Cultural Romania-Franta care debutează la Paris pe 28 noiembrie 2018. Mulțumim autorităților locale din orașul Laval, în mod special domnului primar, pentru primirea călduroasă făcută și ospitalitatea de care au dat dovadă pe perioada șederii în orașul lor”, a încheiat primarul Ion Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava