Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că anul acesta vor fi finalizate nu mai puțin de trei grădinițe noi în municipiu, investiții realizate din fonduri europene. Ion Lungu a spus că cele trei grădinițe sunt în Burdujeni sat, în curtea Școlii Generale nr. 6, în centrul Sucevei, pe strada Dobrogeanu Gherea și în cartierul Ițcani, în curtea Școlii Generale nr. 7 . Lungu a spus că în momentul de față se lucrează la toate cele trei grădinițe.

 

Astfel, el a precizat că cele mai avansate lucrări sunt la grădinița care se construiește în Burdujeni sat. „Practic constructia este terminată, s-au finalizat licitațiile la  dotări, s-au semnat contractele. Până la sfârșitul lunii august vom aduce și gazul metan. Va fi inaugurată la începutul noului an școlar”, a arătat primarul Sucevei. El a adăugat că în zona centrală, pe strada Dobrogeanu Gherea, se lucrează destul de bine și au fost demarate licitațiile pentru dotări, gradinița urmând să fie dată în funcțiune până la 31 decembrie 2021.

Nu în ultimul rând, Lungu a declarat că se lucrează foarte bine și la gradinița din Ițcani, în curtea Școlii Generale Nr. 7, construcție care va fi ridicată până la sfârșitul anului.

„Mai pregătim pe fonduri europene înca două grădinițe noi, în Cartierul Obcini și în curtea Școlii Generale Nr. 1. Totodată suntem destul de  avansați cu documentația pentru o creșa nouă, cu 10 grupe, din cartierul Dealul Mănăstirii din Burdujeni”, a mai spus Ion Lungu. El a mai adăugat că pentru municipalitatea suceveană infrastructura școlară reprezintă o prioritate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava