Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că în momentul de față se lucrează susținut la investițiile mari începute în oraș. Ion Lungu a spus că lucrările sunt în graficul stabilit.

Astfel, el a spus că deja a fost ridicat podul de peste Pârâul Cetății, din cadrul proiectului „Ruta Alternativă Suceava-Botoșani” care face legătura cu porțiunea din ruta dată în funcțiune de pe str. Mirăuți, care face legătura cu Podul Unirii. Tot la această investiție în momentul de față se lucrează și la trotuare.

„În același timp s-au finalizat lucrările de armare la parcarea subterană din cadrul Pieței George Enescu și urmează a se turna planșeul săptămâna viitoare”, a mai adăugat primarul Sucevei. Ion Lungu a adăugat că a prins contur și hala multifuncțională de la Autobaza Electrică, unde s-au adus panourile tip „sandwich” și urmează să se lucreze la închiderea halei.

Lungu a mai precizat că se lucrează și la organizarea de șantier la Grădinița cu Program Normal din curtea Școlii Generale nr. 7, unde urmează să înceapă lucrările, dar și la modernizarea ștrandului municipal, unde se fac lucrări la excavații și la clădirile administrative.

„Mulțumim lui Dumnezeu că  avem parte de o toamnă târzie și putem recupera ce nu am reușit să lucrăm în primăvară”, a încheiat Ion Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava