Concert pascal
MOPAN Suceava

Ion Țiriac, unul dintre cei mai proeminenți oameni de afaceri și fost tenisman, a făcut o declarație care a șocat opinia publică românească. La vârsta de 84 de ani, Țiriac a anunțat că și-a donat întreaga avere, estimată la peste două miliarde de dolari, către Fundația Ion Țiriac, potrivit click.ro.

Într-un interviu pentru gsp.ro, Țiriac a dezvăluit că momentul în care a simțit că nu mai are probleme cu banii a fost când a putut intra într-un restaurant fără să se uite la nota de plată. „Nu sunt bogat, am dat totul Fundației și cu plăcere”, a subliniat el. Astfel, prin această decizie, Ion Țiriac pune accentul pe generozitatea și pe responsabilitatea socială, notează sursa citată.

Fundația Ion Țiriac, înființată din dorința sa, este cunoscută pentru implicarea sa activă în diverse proiecte sociale și de mediu. Fiu al miliardarului român, Alexandru Țiriac, a oferit o perspectivă asupra activităților fundației, menționând că aceasta donează anual sume impresionante către diverse instituții și organizații, de la cămine de copii și azile de bătrâni, la spitale și campusuri sportive. În plus, fundația este implicată și în proiecte de îmbunătățire a mediului înconjurător, plantând milioane de copaci și contribuind la rezolvarea problemelor cauzate de calamități naturale, precum inundații și cutremure.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ion-tiriac-a-ramas-fara-avere-nu-sunt-bogat-am-2347541.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava