Concert pascal
MOPAN Suceava

Ion Țiriac are o avere impresionantă, care se ridică la fabuloasa sumă de 1,4 miliarde de dolari americani, așadar micile sau marile capricii nu îi sunt străine și nici măcar un singur moft nu rămâne neîndeplinit.

Paparazzi Click! au dat o fugă până la mare și au profitat de vremea bună de afară, însă nu au uitat nici de faptul că trebuie să suprindă cadre speciale. Așadar, au vizitat complexul din Mamaia, aflat în apropierea celebrei plaje H2O.

Ion Țiriac ar fi achiziționat aici două apartamente de lux aflate la ultimul nivel, deși există zvonuri conform cărora, în realitate, întreaga clădire aparține afaceristului. Sosiți la fața locului, paparazzi Click! au observat că bodyguarzii omului de afaceriști erau prezenți în zonă, însă Țiriac nu și-a făcut apariția, pe semne se relaxa în altă parte.

Imobilele deținute de Ion Țiriac au o vedere care îți taie respirația, iar afaceristul poate ajunge pe plaja H2O din Mamaia în câțiva pași, pentru că apartamentele sunt situate la aproximativ 50 de metri de plajă.

Construcția clădirii impresionante a început în anul 2018, iar la finalul anului 2020, apartamentele au început deja să fie scoase la vânzare. Țiriac a fost printre primii cumpărători care a dorit să aibă parte de o vedere spectaculoasă și de un loc opulent în care se poate detensiona atunci când petrece timp pe litoralul românesc, scrie click.ro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ion-tiriac-hote-la-mare-641367.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava