Concert pascal
MOPAN Suceava

Fanii celui mai dur reality-show de supraviețuire au motive de bucurie, căci în câteva zile încep filmările pentru cel de-al patrulea sezon din „Asia Express”. Click! a avut dreptate: Gina Pistol va fi înlocuită de Irina Fodor, soția lui Răzvan, iar co-prezentatori vor fi ”Oase” – Ionuț Dongo și actorul Marius Damian.

Din cauza pandemei, care face ravagii în India, Nepal, Pakistan și alte țări din Sudul Asiei, organizatorii au schimbat traseul. De data această vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei, notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/irina-fodor-o-inlocuieste-pe-gina-pistol-la-asia-express-pandemia-de-covid-19

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava