Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Rihanna și-a găsit liniștea alături de A$AP Rocky, iar cei doi vor avea un copil împreună, însă a artista a avut o serie de iubiri eșuate, iar cea mai dramatică relație a fost cu artistul Chris Brown între anii 2008 şi 2009, când s-au despărţit după ce artistul a bătut-o, notează click.ro.

Chris Brown și Rihanna s-au cunoscut în 2005, pe când erau doi tineri artiști pe scena muzicală din SUA. Cu toate acestea, nu au început să se întâlnească până în 2007. În februarie 2009, cuplul a avut o despărțire cu scandal, când a ieșit la iveală, că Brown a agresat-o fizic pe Rihanna în drum spre casă de la o petrecere. Cântărețul și-a recunoscut vina în fața judecătorilor, în martie 2015.

Rihanna și Chris Brown s-au împăcat în ciuda ordinului de restricţie impus în 2011 şi în 2013 s-au despărţit definitiv.

După prima ei despărțire de Brown, Rihanna a început să se întâlnească cu jucătorul profesionist de baseball Matt Kemp. Zvonurile au început să apară, după ce Rihanna și Matt au fost zăriți împreună, în noaptea de Revelion în 2009 și apoi au plecat împreună într-o călătorie în Mexic la începutul lui 2010. Rihanna a început să se întâlnească apoi cu un alt sportiv, fotbalistul Karim Benzema.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/iubirile-neimplinite-ale-rihannei-588364.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava