Concert pascal
MOPAN Suceava

Scandalul pornit de Bogdan Vlădău contra Iuliei Albu se întoarce împotriva sa, după ce acesta a făcut declarații șocante pe o rețea socială. Vedeta a fost pusă la curent cu faptul că artistul a numit-o „paparudă retardă” și a ținut neapărat să-i răspundă pe aceeași cale, potrivit click.ro.

Iulia i-a scris un mesaj foarte lung lui Bogdan, pe profilul personal de Facebook, unde l-a desființat complet pe artist. „Dragi tovarăși, un anume incert și insipid Bogdan Vlădău, prezentator de chiloți în cluburi reprofilat în cântăreț, care în urmă cu ceva timp a omorât o femeie pe trecerea de pietoni, găsește potrivit să comenteze, într-un limbaj meltenesc, firește, un anume articol publicat de EVZ”, și-a început ea declarația, conform sursei citate. Apoi, Iulia scoate în evidență greșelile gramaticale făcute de Bogdan în declarația lui: „Nu este grav că în România un absolvent de două facultăți și avocat definitiv este denumit «retard» de o persoană semianalfabetă care scrie «sa măritat» în loc de «s-a măritat», atașat regăsiți dovada scrisă, dar este GRAV și EXTREM DE RISCANT din punct de vedere LEGAL ca o publicație să preia un asemenea text FĂRĂ a evidenția ȘI acest fapt, precum și o scurtă istorie a celui ce face asemenea afirmații”.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-il-desfiinteaza-pe-vladau-dupa-ce-numit-o-paparuda

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava