Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulia Vântur a vorbit, pentru prima dată, despre zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată. Speculațiile au pornit de la faptul că vedeta s-a afișat la un eveniment cu o „burtică suspectă”, notează click.ro.

Intrată prin transmisiune video „La Măruță’, Iulia Vântur de declarat: „Da, vreau să vă spun ceva! Tobe, tobe. Am un anunț de făcut! Cătălin Măruță este cel mai bun! (…) Spun cu gura mea dacă e ceva.

Primesc mesaje din România, toată lumea îmi trimite mesaje, după am aflat care e evenimentul. Da, din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Nu am fost la niciun control, din câte știu eu, dar nu cred că sunt însărcinată. Să dăm de vina pe rochie, cred”, notează protv.ro.

Iar Cătălin Măruță i-a replicat: „Stai că acum ai lăsat-o și tu în aer așa, adică n-am fost la niciun control, din câte știu eu. Iulia, acum și tu, nu cred.. (…) Prima dată aici vreau sa ne dai vestea! Îți trimit niște teste Barza”.

„Doamne ferește, eu îmi doresc, dacă se întâmplă, să dea Domnul. Cred că sunt pregătită, da. Dacă se întâmplă, eu tot timpul am considerat că un copil este un dar de la Dumnezeu. Dacă se va întâmplă, când se va întâmplă, cu siguranță, va fi prioritatea numărul 1. Cred că și el (n.r.- Salman Khan) e pregătit”, a mai spus Iulia.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/iulia-vantur-prima-reactie-dupa-ce-s-a-spus-ca-e-2300231.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava