Concert pascal
MOPAN Suceava

Deși se bucură de multă faimă în mediul online, se pare că nu toți rezonează atât de bine cu „idolii” noii generații. Jador, Remus Ionuț Dumitrache pe numele lui real, cântăreț de manele și cunoscut în special după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei” și Mario Fresh, „fiul adoptiv” al lui Alex Velea și iubitul fiicei Andreei Esca, Alexia Eram, au întâmpinat probleme pe litoral, notează click.ro.

Se pare că aceștia au fost atacați de 7 agresori în fața unui club din stațiunea Mamaia, potrivit cancan.ro. Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa, duminică, 14 iunie, la ora 4.30 poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în zona unui club din staţiunea Mamaia ar fi avut loc un conflict.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că scandalul din zorii acestei zile ar avea legătură cu un conflict pe care Jador l-ar fi avut într-un club de la malul mării în noaptea de vineri spre sâmbătă. Atunci, cântărețul s-ar fi certat cu un alt client al localului în legătură cu o notă de plată și niște fotografii pe care nu a vrut să le facă cu câteva admiratoare.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/jador-si-mario-fresh-batuti-fata-unui-club-din-mamaia-motivul-scandalului

Jador şi Mario Fresh, bătuți în fața unui club din Mamaia! Motivul scandalului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava