Concert pascal
MOPAN Suceava

Producătoarea executivă a celebrei francize ‘James Bond’, Barbara Broccoli, a spus că, cel mai probabil, cel mai faimos spion din lumea cinematografiei, nu va fi niciodată interpretat de o femeie.

Ea a declarat pentru The Guardian, potrivit contactmusic.com: „Bond este bărbat. Este un personaj masculin. Este scris ca fiind personaj masculin și cred că, cel mai probabil, așa va și rămâne. Și asta e OK. Nu trebuie să transformăm personaje masculine în femei. Mai bine am crea mai multe personaje feminine și am face povești care să se potrivească acelor caractere feminine.”

James Bond este posibil să nu fie intepretat nici de un actor de culoare vreodată. Actorul Idris Elba a declarat la sfârșitul lunii august că nu crede că va ajunge să îl joace pe faimosul agent 007, pentru că simte că lumea nu este încă pregătită pentru un Bond de culoare.

S-a tot zvonit în ultima vreme că actorul, născut în Londra, l-ar putea interpreta pe agentul 007 – rol jucat în prezent de Daniel Craig – însă, deși îl interesează personajul, nu crede că va ajunge să îl intepreteze. „Cred că aici, în Londra, am ajuns în stadiul în care am putea avea un James Bond negru, pentru că, din punct de vedere cultural, suntem mult mai diverși, dar restul lumii – nu cred. Cred că vor fi reacții de genul: ‘Oh, este negru, poate face asta un actor de culoare?’”, a spus Idris Elba într-un interviu pentru BBC Radio 2, potrivit contactmusic.com.

Idris, în vârstă de 45 de ani, a mai spus că, deși s-a tot spus și acest lucru, faptul că Barack Obama a fost primul președinte de culoare din istoria Americii, nu schimbă cu nimic percepția lumii. „Obama poate fi președinte pentru că este un om foarte deștept și sunt sigur că și el s-a gândit: ‘ei bine, nu sunt primul președinte de culoare, eu sunt Obama. Sunt primul Obama’. Așa că, în ceea ce mă privește, nu vreau să fac mult caz pe tema asta – este un zvon minunat și dacă este să se concretizeze vreodată, va fi voia unei națiuni.”, a explicat el, conform aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava