MOPAN Suceava

Jared Leto a mărturisit, potrivit showbizspy.com, că este bucuros că a renunțat la actorie în urmă cu șase ani.

Solistul trupei 30 Seconds to Mars a renunțat să mai joace în filme pentru a se dedica în totalitate carierei muzicale și spune că această pauză l-a făcut chiar un actor mai bun.

”Cred că această decizie de a lua o pauză a fost una dintre cele mai bune pe care le-am luat vreodată , în întreaga mea viață. Cred că acești șase ani (în care nu am practicat actoria) m-au făcut un actor mai bun. Cred că m-au făcut o persoană mai bună.”, a spus artistul, potrivit sursei citate.

Jared, 42, este convins să nu ar fi putut să-l interpreteze pe Rayon, în ‘Dallas Buyers Club’, fără să fi luat o pauză în 2008.

”Nu aș fi putut să joc așa (făcând referire la rolul din ‘Dallas Buyers Club’) – nici măcar pe aproape – fără acea pauză. Visam la altceva, iar acest lucru este foarte important. Când eșuezi, câștigi pe altă parte, iar apoi pierzi din nou; înveți toate aceste lecții și le aplici.”, a mai spus Jared Leto.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava