Concert pascal
MOPAN Suceava

Jason Statham a refuzat să apară în relansarea filmului ´Transporter´ din cauză că i-ar fi scăzut salariul, potrivit contactmusic.com. Actorul Jason Statham a refuzat oportunitatea de a-și relua rolul în viitoarea continuare a francizei ´The Transporter´ fiindcă șefii i-ar fi scăzut salariul.

Vedeta filmelor de acțiune a avut rolul principal în trilogia thriller-ului de succes, jucându-l pe mercenarul Frank Martin, dar când regizorul francez Luc Besson a anunțat anul trecut că plănuiește o nouă serie a poveștii (cu o acțiune ce o precedă pe cea ecranizată până acum), Statham nu a fost încântat de proiect.

Când a fost întrebat de Vulture.com despre relansarea ´The Transporter´, Statham a recunoscut că i-ar fi plăcut să revină în cadrul francizei, dar a decis să ia cea mai bună hotărâre de afaceri, mai scrie sursa citată.

El a admis: ˝A fost, evident, o experiență minunată să apar în acele filme și mi-ar fi plăcut să continui să fac asta. Dar, ei au vrut ca eu să îmi iau angajamentul să fac încă trei filme, fără să văd măcar un scenariu și mi-au oferit mai puțini bani să apar în trei filme decât ar fi trebuit să iau pentru unul.˝

˝Așa că a fost o decizie de afaceri. Mi-ar fi plăcut să fac asta, dar nu poți cu adevărat să te implici fară un scenariu și, mai ales, să îți iei angajamentul pentru 3 pelicule? Și să fii plătit cu un salariu modest? Pur și simplu nu am văzut un sens în asta.˝

Jason Statham a refuzat să apară în relansarea “Transporter”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava