Concert Pascal

Jason Statham a refuzat să apară în relansarea filmului ´Transporter´ din cauză că i-ar fi scăzut salariul, potrivit contactmusic.com. Actorul Jason Statham a refuzat oportunitatea de a-și relua rolul în viitoarea continuare a francizei ´The Transporter´ fiindcă șefii i-ar fi scăzut salariul.

Vedeta filmelor de acțiune a avut rolul principal în trilogia thriller-ului de succes, jucându-l pe mercenarul Frank Martin, dar când regizorul francez Luc Besson a anunțat anul trecut că plănuiește o nouă serie a poveștii (cu o acțiune ce o precedă pe cea ecranizată până acum), Statham nu a fost încântat de proiect.

Când a fost întrebat de Vulture.com despre relansarea ´The Transporter´, Statham a recunoscut că i-ar fi plăcut să revină în cadrul francizei, dar a decis să ia cea mai bună hotărâre de afaceri, mai scrie sursa citată.

El a admis: ˝A fost, evident, o experiență minunată să apar în acele filme și mi-ar fi plăcut să continui să fac asta. Dar, ei au vrut ca eu să îmi iau angajamentul să fac încă trei filme, fără să văd măcar un scenariu și mi-au oferit mai puțini bani să apar în trei filme decât ar fi trebuit să iau pentru unul.˝

˝Așa că a fost o decizie de afaceri. Mi-ar fi plăcut să fac asta, dar nu poți cu adevărat să te implici fară un scenariu și, mai ales, să îți iei angajamentul pentru 3 pelicule? Și să fii plătit cu un salariu modest? Pur și simplu nu am văzut un sens în asta.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava