Javier Bardem, 44, se află în discuții cu producătorii unei noi adaptări a aventurilor lui Peter Pan, pentru a intra în pielea Căpitanului Blackbeard, informează contactmusic.com.

Joe Wright a semnat deja cu Warner Bros. se va afla la cârma acestui film – bazat pe poveștile lui J. M. Barrie despre un băiețel care poate zbura și care nu îmbătrânește niciodată – și care este descris ca fiind o peliculă introductivă, precum ‘Batman Begins.

Greg Berlanti, cunoscut ca fiind creatorul supereroului din show-ul TV ‘Arrow’, va fi producătorul, în timp ce Jason Fuchs a scris scenariul – care spune povestea unui băiețel orfan ce intră în luptă cu pirații cei răi, cu scopul de a slava insula Neverland, casa lui Peter, mai scrie sursa citată.

Potrivit The Hollywood Reporter, Warner Bros. a făcut din acest proiect ‘una dintre prioritățile sale’.

Personajul ‘Peter Pan’ a fost creat de scriitorul scoțian J. M. Barrie, iar micul băiețel care refuză să crească a fost subiectul multor filme până acum, iar cei de la Disney au dat startul unui prequel al peripeţiilor sale: Peter and the Starcatchers (cu Gary Ross la cârmă), iar cei de la Sony dezvoltă un proiect intitulat momentan Neverland, cu Channing Tatum în rol principal.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava