Concert pascal
MOPAN Suceava

Deși datorită rolurilor și pieselor de succes pe care le-a avut de-a lungul timpului Jennifer Lopez a participat la numeroase evenimente și petreceri, artista nu a consumat niciodată băuturi aloolice, potrivit contactmusic.com.

Vedeta în vârstă de 46 de ani este cunoscută pentru stilul ei de viață sănătos, însă faptul că nu bea nu are legătură cu dieta sa zilnică. „Nu consum alcool. Nu-mi place gustul. Alcoolul înseamnă bani aruncați aiurea. De asemenea, nu am consumat niciodată droguri!”, a spus J Lo pentru ziarul The Independent.

În altă ordine de idei, artista newyorkeză de origine portoricană și-a început, săptămâna aceasta, seria de concerte ‘All I Have’, în Las Vegas, cu un spectacol dinamic și plin de stralucire. Hotel Planet Hollywood din Las Vegas a fost scena pe care a debutat cântăreața-actriță care a oferit un spectacol de două ore în care a interpretat marile sale hituri în fața a mii de fani, printre care și numeroase vedete precum Justin Bieber, Ryan Seacrest și Gina Rodriguez.

Seria de spectacole ‘All I have’, care va continua până in iunie, îi aduce lui Jennifer Lopez nu mai puțin de 350 de mii de dolari pe seară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava