MOPAN Suceava

Jessica Alba adaugă o linie de produse de înfrumusețare în acestă toamnă companiei sale, iar astfel își extinde afacerea de succes ce promovează un stil de viață natural, scrie contactmusic.com.

Starul din ´Sin City´ este cofondatoare a companiei Honest – care dezvoltă și vinde bunuri casnice și produse pentru bebeluși non-toxice – din anul 2012, iar miercuri, 17 iunie, Alba a dezvăluit noua colecție de cosmetice a firmei intitulată Honest Beauty.

Actrița a postat prima reclamă a liniei pe Instagram, iar aceasta o prezintă pe ea alături de modele de diferite etnii și cuprinde mesajul ˝Honest Beauty – Honestly Beautiful˝, potrivit sursei citate.

În timp ce alte detalii nu au fost date publicității, colecția va apărea, probabil, după alte produse ale vedetei marca Honest, realizate doar din ingrediente naturale și ecologice.

Această știre despre Honest Beauty apare la câteva săptămâni după ce editorii revistei Forbes au prezis că firma de succes a actriței va avea încasări de 250 milioane de dolari în acest an și au evaluat compania la 1 miliard de dolari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava