MOPAN Suceava

Actrița Jessica Alba spune că are ‘cel mai bun soț din lume’, pentru că, fără suportul lui, nu ar fi putut jongla cu actoria, linia sa de produse pentru bebeluși, noua ei carte și creșterea celor două fete.
Ea a spus, potrivit contactmusic.com: ”Cash este cel mai bun soț din lume. Nu aș fi fost în stare să am grijă și de compania mea și să scriu și cartea, dacă nu ar fi fost el alături de mine să mă ajute cu copiii. Este mereu foarte atent și înțelegător; mă susține în tot ceea ce fac. Ne completăm perfect.”

În ciudat faptului că amândoi au programe foarte încărcare, Jessica și Cash se asigură mereu că au timp de ieșit la întâlniri, pentru că, spun ei, acest lucru este vital în mariajul lor.
”Ne asigurăm că avem destul timp pentru noi. Părinții mei vin mereu la noi, așa că Cash și cu mine ieșim în oraș, sau stăm acasă și eu îi gătesc. Aceste momente sunt speciale și foarte importante pentru un cuplu care are copii mici pe care trebuie să-i îmbrace, să-i hrănească, să-i pregătească pentru școală și să-i pregătească pentru somn. Este important să ai parte de seri doar în doi.”, a adăugat Jessica Alba, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava