Concert pascal
MOPAN Suceava

Jessica Chastain a mărturisit că este ‘obsedată’ să îi găsească bunicii sale un iubit şi că până acum nu prea a avut succes cu asta.

Actriţa în vârstă de 39 de ani a locuit cu bunica sa, Marilyn, când s-a mutat pentru prima dată în Los Angeles, şi a spus despre aceasta că este ‘cea mai bună prietenă a sa’. Acum, vedeta i-a făcut un cont bunicii sale pe un site de ‘dating’, în speranţa că îi va găsi pe cineva special.

Jessica a spus în cadrul emisiunii ‘The Late Late Show with James Corden’, joi, potrivit contactmusic.com: „Bunica este una dintre cele mai bune prietene ale mele. Aşa că, m-am gândit: ‘Ne vom muta în LA şi vom petrece timp împreună şi va fi frumos să o am pe bunica alături de mine. Dar, la un moment dat am devenit obsedată de gândul să-i găsesc un iubit. I-am făcut şedinţe foto, iar apoi i-am creat, în secret, un cont pe match.com. La acel moment, sunau bărbaţi şi o invitau la întâlniri, dar eu îi spuneam că trebuie să joace ‘dur’, să se lase greu. Aşa am sfătuit-o. Dar nu a funcţionat, drept urmare, nu are iubit nici acum.”

Apoi, Jessica a transmis un mesaj telespectatorilor emisiunii lui James Corden, cu speranţa că, totuşi, îi va găsi bunicii sale un partener de viaţă: „Oricine are un bunic arătos, contactaţi-ne! Să spunem că 80 de ani ar fi vârsta maxim admisă. Este îndrăgostită de Matthew Mcconaughey şi are pe noptieră o poză cu ea şi Al Pacino. Deci, are standarde înalte. Vârsta minimă e 45. Dar, vă rog, să nu o contacteze vreun pervers. Puteţi să luaţi legătura cu ea prin intermediul lui James Corden.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava