Jessica Chastain a mărturisit că este ‘obsedată’ să îi găsească bunicii sale un iubit şi că până acum nu prea a avut succes cu asta.

Actriţa în vârstă de 39 de ani a locuit cu bunica sa, Marilyn, când s-a mutat pentru prima dată în Los Angeles, şi a spus despre aceasta că este ‘cea mai bună prietenă a sa’. Acum, vedeta i-a făcut un cont bunicii sale pe un site de ‘dating’, în speranţa că îi va găsi pe cineva special.

Jessica a spus în cadrul emisiunii ‘The Late Late Show with James Corden’, joi, potrivit contactmusic.com: „Bunica este una dintre cele mai bune prietene ale mele. Aşa că, m-am gândit: ‘Ne vom muta în LA şi vom petrece timp împreună şi va fi frumos să o am pe bunica alături de mine. Dar, la un moment dat am devenit obsedată de gândul să-i găsesc un iubit. I-am făcut şedinţe foto, iar apoi i-am creat, în secret, un cont pe match.com. La acel moment, sunau bărbaţi şi o invitau la întâlniri, dar eu îi spuneam că trebuie să joace ‘dur’, să se lase greu. Aşa am sfătuit-o. Dar nu a funcţionat, drept urmare, nu are iubit nici acum.”

Apoi, Jessica a transmis un mesaj telespectatorilor emisiunii lui James Corden, cu speranţa că, totuşi, îi va găsi bunicii sale un partener de viaţă: „Oricine are un bunic arătos, contactaţi-ne! Să spunem că 80 de ani ar fi vârsta maxim admisă. Este îndrăgostită de Matthew Mcconaughey şi are pe noptieră o poză cu ea şi Al Pacino. Deci, are standarde înalte. Vârsta minimă e 45. Dar, vă rog, să nu o contacteze vreun pervers. Puteţi să luaţi legătura cu ea prin intermediul lui James Corden.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava