Concert pascal
MOPAN Suceava

Jessica Simpson este pe cale să-și deschidă magazine de modă peste tot în lume, după ce a semnat o înțelegere de afaceri cu ´Sequential Brands´ pentru a-i răspândi compania la nivel global, scrie contactmusic.com.

Interpreta piesei ´With You´ – care și-a lansat colecția vestimentară în anul 2006, aceasta fiind acum la vânzare în mediul online și în magazine – plănuiește să deschidă o serie de magazine, după ce a semnat o înțelegere cu ´Sequential Brands´, care i-au transformat afacerea într-o companie de miliarde de dolari prin cumpărarea pachetului majoritar.

O sursă a declarat pentru New York Daily News: ˝Jessica și-a deschis magazine peste tot în lume și toată lumea știe cine este, oriunde s-ar duce.˝
˝Sunt foarte încântați de vânzarea către Sequential deoarece acolo există oameni care vor promova brand-ul la nivel internațional.˝

Starul din filmul ´Dukes of Hazzard´ își conduce afacerea cu ajutorul mamei sale, Tina, și al tatălui său, Joe, care vând produse în valoare de 1 miliard, înclusiv haine, pantofi, poșete, parfumuri și bijuterii, în fiecare an, conform sursei citate.
Vedeta – care are copiii Maxwell, de 3 ani, și Ace, de 23 de luni, cu soțul ei, Eric Johnson – are venituri, în acest moment, în jur de 150 milioane de dolari, după ce a semnat înțelegerea din luna aprilie.

Surse au declarat că afaceristul Vince Camuto – cel care a ajutat-o pe Jessica să lanseze compania – i-a oferit oportunitatea de a-și extinde afacerea la nivel mondial.
Între timp, Jessica și-a dezvăluit secretul din spatele imensului ei succes din domeniul modei.
În anul 2011, ea spunea: ˝Încercăm să nu lansăm tendințe, dar ai nevoie de articolele la modă în fiecare comandă. Însă aceste obiceiuri se schimbă repede: ce ai nevoie cu adevărat reprezintă lucrurile de bază pentru fiecare tip de persoană.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava