Jessica Simpson este pe cale să-și deschidă magazine de modă peste tot în lume, după ce a semnat o înțelegere de afaceri cu ´Sequential Brands´ pentru a-i răspândi compania la nivel global, scrie contactmusic.com.

Interpreta piesei ´With You´ – care și-a lansat colecția vestimentară în anul 2006, aceasta fiind acum la vânzare în mediul online și în magazine – plănuiește să deschidă o serie de magazine, după ce a semnat o înțelegere cu ´Sequential Brands´, care i-au transformat afacerea într-o companie de miliarde de dolari prin cumpărarea pachetului majoritar.

O sursă a declarat pentru New York Daily News: ˝Jessica și-a deschis magazine peste tot în lume și toată lumea știe cine este, oriunde s-ar duce.˝
˝Sunt foarte încântați de vânzarea către Sequential deoarece acolo există oameni care vor promova brand-ul la nivel internațional.˝

Starul din filmul ´Dukes of Hazzard´ își conduce afacerea cu ajutorul mamei sale, Tina, și al tatălui său, Joe, care vând produse în valoare de 1 miliard, înclusiv haine, pantofi, poșete, parfumuri și bijuterii, în fiecare an, conform sursei citate.
Vedeta – care are copiii Maxwell, de 3 ani, și Ace, de 23 de luni, cu soțul ei, Eric Johnson – are venituri, în acest moment, în jur de 150 milioane de dolari, după ce a semnat înțelegerea din luna aprilie.

Surse au declarat că afaceristul Vince Camuto – cel care a ajutat-o pe Jessica să lanseze compania – i-a oferit oportunitatea de a-și extinde afacerea la nivel mondial.
Între timp, Jessica și-a dezvăluit secretul din spatele imensului ei succes din domeniul modei.
În anul 2011, ea spunea: ˝Încercăm să nu lansăm tendințe, dar ai nevoie de articolele la modă în fiecare comandă. Însă aceste obiceiuri se schimbă repede: ce ai nevoie cu adevărat reprezintă lucrurile de bază pentru fiecare tip de persoană.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava