Concert pascal
MOPAN Suceava

Jessie J crede că oamenii nu înţeleg cât este de greu să fii o celebritate. Din acest motiv, autoarei hit-ului ‘Bang Bang’ îi place să ofere sfaturi altor artişti.

“Cu toţii am trecut prin asta. Şi ştiu cât de greu este. Până nu devii faimos şi până nu treci prin ce trecem noi, nu ai cum să înţelegi. Nimeni nu înţelege. Cred că este important ca persoanele care trec prin situaţii similare să se ajute, atunci când e mai greu, eu aşa sunt. Este important să ne ajutăm unii pe alţii pentru că nu este uşor.”, a spus cântăreaţa britanică, potrivit contactmusic.com.

Artista în vârstă de 26 de ani a mai spus că se simte frustrată atunci când oamenii îi spun să nu asculte criticile care vin ca ‘o reacţie umană’ ci să le ignore. “Mereu încerc să le explic celor din echipa mea că atunci când cineva scrie ceva răutăcios sau neadevărat despre tine, toată lumea spune: ‘Pur şi simplu ignoră-i, sunt persoane rele’, dar nu am cum să fac asta, pentru că dacă cineva ar veni la tine pe stradă şi ţi-ar spune o răutate sau o minciună despre tine, nu ai avea cum să reacţionezi ceva de genul: ‘Oh, e doar o persoană răutăcioasă, e OK’. Asta nu este o reacţie umană.”, a mai spus Jessie J pentru BANG Showbiz, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava