• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cântăreața Jessie J, 25 – care a contribuit la scrierea hit-ului ‘Party in the USA’ al lui Miley Cyrus – își dorește să colaboreze din nou cu controversata vedetă în vârstă de 20 de ani, informează contactmusic.com.
Jessie a declarat pentru ziarul Daily Star, potrivit sursei citate: ”În momentul de față, Miley e ca măslinele; ori o iubești, ori o urăști. Nu poți face nimic în această industrie fără să testezi în fața oamenilor, publicului. Mi-aș dori foarte mult să lucrez din nou cu ea.”

Recent, Jessie J a colaborat cu Robin Thicke la piesa ‘Calling All Hearts’, dar vedeta nu va lua exemplu de la Miley Cyrus, care a dansat excesiv de provocator cu Thicke la gala MTV VMA, când va filma pentru videoclipul melodiei.
”Este un cântec minunat și vom filma și videoclipul în trei săptămâni.”, a mai spus interpreta hit-ului ‘Price Tag’, potrivit sursei citate,

‘Alive’, cel de-al doilea album al cântăreței, va fi lansat pe 15 septembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava