• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Suntem la inceputul verii, cand „JHaps Records” continuă seria lansărilor de piese cu ritmuri latine, dansante şi pline de veselie. Dupa hitul „Otilia – Bilionera” lansat acum 2 luni si care a strans peste 2,5 milioane de vizualizari pe Youtube, casa de discuri „JHaps Records” lanseaza „MALENA” interpretata de nimeni altul decat „Andreias”.

„MALENA” te instigă prin versurile ei la dans, până sar hainele de pe tine. Sună amuzant, dar asta ne-a declarat Andreias continuând cu următoarele: „Malena este o piesa fresh, ritmata, dansanta si pe gustul tuturor.Cred mult in potentialul ei si cu siguranta va intra in inimile ascultatorilor, dj-ilor si oamenilor de radio. Asculti Malena la birou, asculti Malena in masina, asculti Malena oriunde ai fi!”

http://youtu.be/CJyPo1-cFhM

"JHaps Records" lanseaza "Andreias - Malena", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava