Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebrul prezentator Jimmy Kimmel a dezvăluit, luni, în emisiunea sa, că el şi soţia sa, Molly McNearney, vor deveni din nou părinţi, informează contactmusic.com.

„Soţia mea, găzduieşte un bebeluş în burtica sa. Asta urmează.”, a spus Kimmel zâmbind, după ce a anunţat că va prezenta, în 2017, gala de decernare a premiilor Oscar.

Starul în vârstă de 49 de ani mai are o fetiţă în vârstă de doi ani, Jane, împreună cu partenera sa de viaţă, dar şi doi copii mari din primul său mariaj, potrivit contactmusic.com.

Deşi sunt foarte încântaţi că vor deveni din nou părinţi, Jimmy şi Molly nu vor să afle genul bebeluşului înainte ca acesta să se nască. „Am fost la ecografii – lucru foarte ciudat, pentru că este ca şi cum ai spiona deja copilul – dar l-am rugat pe medic să nu ne spună dacă e fetiţă sau băiat… Vrem ca asta să fie o surpriză pentru noi. Aşa că – o mulţime de lucruri interesante se întâmplă. Felicitări mie. Voi găzdui gala de decernare a Oscarurilor şi am făcut sex. Două lucruri ce, în adolescenţă, nu visam că mi se vor întâmpla vreodată.”, a mai spus Jimmy Kimmel, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava