Paloma Faith a dat naştere primului ei copil, informează contactmusic.com.

Luni, cântăreaţa a postat fotografia unei scrisori redactată chiar de ea, pe pagina personală de Instagram, prin care a anunţat că ea şi iubitul ei francez, Leyman Lahcine, au devenit părinţi. Paloma, în vârstă de 35 de ani, le-a povestit fanilor, prin intermediul reţelei de socializare, cum a trecut printr-o cezariană de urgenţă, după „un travaliu dificil” şi cum, într-un final, a născut primul ei bebeluş de care este foarte îndrăgostită. „Ce aventură!”, a comentat artista, conform sursei citate.

Paloma nu a menţionat genul copilului, numele sau greutatea în mesajul ei, dar a lăudat personalul spitalului National Health Service, Londra, care s-a ocupat de ea.

Metoda prin care a anunţat că a devenit mamă a fost identică cu cea prin care le-a spus fanilor că este însărcinată. În august, ea postat, tot pe Instagram, fotografia unui mesaj scris de mână, în care dezvăluia: „Sunt atât de încântată să vă spun că voi lua o pauză, pentru că voi avea un copil. Mi-am petrecut întreaga viaţă dorindu-mi să devin mamă, iar acum a venit timpul. Mă simt atât de norocoasă…”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava