Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Jo a intrat la 28 de ani în reparații capitale! Jo, alias Ioana Anuța, a suferit prima ei intervenție estetică de amploare. Artista a scăpat definitiv de gușa pe care nu a putut să o înlăture în nici un chip printr-o altă metodă, non-invazivă, notează click.ro. Solista se află în faza de recuperare, are dureri, dar este satisfăcută de rezultat!

Jo poartă acum o gutieră și este în perioada de recuperare, în care durerile sunt destul de mari, dar suferă fata la frumusețe, nu? Solista are însă ajutoare de nădejde în mama și sora ei, care îi suportă toate hachițele în această perioadă delicată.

„Sâmbătă mi-am făcut o intervenție pentru sufletul meu. Am scăpat de gușă! Ca după orice intervenție te recuperezi mai greu, și treci prin tot felul de stări sau dureri. Am încercat și metoda doamnei Irina Loghin și nu a mers. Mă deranja gușa! După trei zile de la intervenție totul arată wow! Sunt mega încântată de rezultat. Doctorul Delbani e singurul bărbat care mă face fericită!”, a declarat solista, imediat după intervenție, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/jo-si-a-taiat-gusa-mi-am-dat-palme-ca-irina-2210093.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava