Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp a strâns peste 1,6 milioane de fani în mai puțin de 14 ore de când ‘a debutat’ pe Instagram, iar într-un video de opt minute le-a mulțumit tuturor pentru „sprijinul necondiționat” pe care i l-au oferit de-a lungul anilor și i-a rugat „să aibă grijă unii de alții” în timpul acestei pandemii.

Actorul şi muzicianul a lansat tot ieri şi un cover al piesei ‘Isolation’a lui John Lennon înregistrat împreună cu chitaristul Jeff Beck.

Alături de o fotografie cu el, aşezat pe o bancă din lemn, în faţa unei mese pline cu lumânări aprinse, Depp a scris, potrivit contactmusic.com: „Filmez ceva pentru voi. Daţi-mi un minut”. Câteva ore mai târziu, a revenit cu o înregistrare video, în care a vorbit despre criza globală provocată de Covid-19 şi a anunțat lansarea coverului. Printre altele, starul a spus: „Simt că trebuie să încercăm să ne ajutăm unii pe alţii să trecem prin aceste vremuri întunecate, aceste vremuri de încercare.”

De asemenea, starul din ‘Prirații din Caraibe’ şi-a încurajat urmăritorii să îşi facă timp în autoizolare pentru a fi creativi.

Actorul, care este şi membru al grupului The Hollywood Vampires, pe care l-a fondat împreună cu Alice Cooper şi Joe Perry, a decis că acum este momentul pentru a lansa coverul piesei ‘Isolation’, realizat împreună cu chitaristul Jeff Beck.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava