Concert pascal
MOPAN Suceava

După o logodnă de aproximativ un an, Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit, joi, la reşedinţa actorului din Los Angeles, informează contactmusic.com.

O ceremonie discretă şi petrecerea va avea loc weekendul acesta pe insula privată a lui Depp din Bahamas, Little Hall’s Pond Cay. “Va fi o ceremonie foarte simplă.”, a spus un apropiat al celor două vedete pentru Us Weekly.

Starul din ‚Transcendence’ s-a ocupat în ultima perioadă mai mult de promovarea noului său film ‚Mortdecai’, dar se pare că, atât Amber cât şi Johnny, şi-au eliberat încărcatele programe pentru a se putea căsători. Cei doi – care s-au cunoscut în 2011 pe platourile de filmare ale peliculei ‚The Rum Diary’ şi care s-au logodit în decembrie 2013 –  au invitat, potrivit ContactMusic, 50 de persoane la ceremonie, iar mireasa va păşi spre altar îmbrăcată cu o rochie creată de Stella McCartney.

Actorul în vârstă de 51 de ani a avut, înainte de Amber, o relaţie de paisprezece ani cu Vanessa Paradis. Cei doi au împreună doi copii, Lily Rose şi Jack. Depp şi Paradis s-au despărţit pe cale amiabilă în iunie 2012. În ceea ce o priveşte pe Amber Heard, înainte de a-l cunoaşte pe starul din ‘Piraţii din Caraibe’, aceasta a avut o relaţie de patru ani cu fotograful Tashya van Ree, relaţie care s-a sfârşit în 2011.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava