Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp plănuiește să se însoare în seara de Revelion, potrivit ultimelor zvonuri apărute în presa de peste ocean. Starul în vârstă de 51 de ani a invitat un număr de prieteni apropiați, printre care Steven Tyler, Marilyn Manson, Helena Bonham Carter şi Tim Burton, să petreacă seara de Revelion alături de el și de logodnica sa Amber Heard, pe insula lui privată din Bahamas, Amber Beach – denumită astfel după logodnica actorului, potrivit contactmusic.com.

„În mod normal, Johnny este o persoană foarte discretă, iar acea petrecere de Revelion a venit ca o surpriză. I-a invitat pe cei mai mulţi dintre prietenii săi apropiaţi, ca şi pe membrii familiilor, cerându-le să i se alăture pe insulă. Punctul culminant va fi o mare petrecere. Ar putea fi o simplă petrecere, dar prietenii lui cred deja că e o strategie de a organiza o nuntă fără a genera o agitaţie prea mare.”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Johnny Depp şi Amber Heard – care s-au logodit în luna ianuarie, după o relație de aproximativ doi ani – au declarat în repetate rânduri că se vor căsători pe Amber Beach, dar nu au stabilit niciodată o dată a nunţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava