Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp plănuiește să se căsătorească cu iubita lui, Amber Heard, iar apoi să o lase însărcinată. Potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean, mama actorului, Betty Sue Palmer, care este bolnavă, este disperată să-și vadă băiatul însurat și cu încă un copil, cât mai curând posibil.

Betty, 79, are probleme respiratorii mari, iar Johnny se teme că nu o va mai avea prea mult timp pe mama sa alături de el, potrivit showbizspy.com. ”Betty speră din toată inima să devină bunică din nou. I-a spus unui prieten că visul ei este să țină în brațe copilul lui Johnny și al lui Amber. După asta, va putea părăsi fericită această lume.”, a declarat un apropiat al acesteia, potrivit sursei citate. ”Amber îl iubește cu adevărat pe Johnny și vrea să se căsătorească cu el și să facă un copil. Doar că totul se întâmplă foarte repede, iar acest lucru o înspăimântă.”, a mai spus aceeași sursă.

Johnny Depp și Amber Heard s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ‘The Rum Diary’, în 2009, dar nu și-au făcut publică relația până anul trecut. Johnny are doi copii – Lily Rose, 14, și Jack, 11 – cu actrița Vanessa Paradis, care i-a fost iubită timp de 14 ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava