Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Johnny Depp vrea ca legendara trupă The Rolling Stones să-i cânte la nuntă, potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean.

Faimosul actor în vârstă de 50 de ani a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Amber Heard, în ajunul Crăciunului și chiar dacă nu au stabilit încă data nunții, se pare că Depp l-a întrebat deja pe bunul său prieten Keith Richards, care-i este și coleg în ‚Pirates of the Caribbean’, dacă vrea, împreună cu trupa sa, să-i cânte la nuntă.

O sursă a declarat, potrivit contactmusic.com: ”Planurile de nuntă sunt abia într-un stadiu incipient. Dar un lucru pe care Johnny îl știe cu siguranță este că vrea ca The Rolling Stones să cânte la nuntă. S-ar putea să vrea chiar să cânte cu ei o piesă, două.”

Se știe că Johnny Depp este un foarte bun chitarist şi, mai mult, a înregistrat alături de Marilyn Manson o variantă a hitului lui Carly Simon din 1972, „You’re So Vain”, care apare pe album lui Manson, „Born Villain”. Actorul a mai colaborat şi cu trupa Oasis la piesa „Fade In-Out” de pe albumul din 1997 „Be Here Now”, la invitaţia lui Noel Gallagher, cu care este bun prieten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava