Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp vrea ca legendara trupă The Rolling Stones să-i cânte la nuntă, potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean.

Faimosul actor în vârstă de 50 de ani a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Amber Heard, în ajunul Crăciunului și chiar dacă nu au stabilit încă data nunții, se pare că Depp l-a întrebat deja pe bunul său prieten Keith Richards, care-i este și coleg în ‚Pirates of the Caribbean’, dacă vrea, împreună cu trupa sa, să-i cânte la nuntă.

O sursă a declarat, potrivit contactmusic.com: ”Planurile de nuntă sunt abia într-un stadiu incipient. Dar un lucru pe care Johnny îl știe cu siguranță este că vrea ca The Rolling Stones să cânte la nuntă. S-ar putea să vrea chiar să cânte cu ei o piesă, două.”

Se știe că Johnny Depp este un foarte bun chitarist şi, mai mult, a înregistrat alături de Marilyn Manson o variantă a hitului lui Carly Simon din 1972, „You’re So Vain”, care apare pe album lui Manson, „Born Villain”. Actorul a mai colaborat şi cu trupa Oasis la piesa „Fade In-Out” de pe albumul din 1997 „Be Here Now”, la invitaţia lui Noel Gallagher, cu care este bun prieten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava