În primele şapte luni ale acestui an, cele mai multe angajări din România s-au făcut în judeţul Suceava. Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în intervalul ianuarie-iulie 2013, numărul persoanelor încadrate în judeţul nostru a fost de 12.643. În aceeaşi perioadă, la Prahova au fost angajate 11.459 de persoane, în Timiş 11.138, iar la Bucureşti 10.990. Tot în primele şapte luni, cele mai puţine angajări, respectiv, 680, au fost făcute în judeţul Ilfov. Amintim că, la sfîrşitul lunii iulie, în judeţul Suceava erau înregistraţi 13.589 de şomeri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
 • http://SiteWeb... Quasi_Modus_Operandi

  Ca sa vezi! Cum e posibil,sa nu fie adevarat ce zice domnul flutur despre somaj sau sa se fi speriat USL-ul de dumnealui si sa fi dat drumul la angajari? Iata un nou caz de (a)ducere ,de catre domnul flutur,cu preşul sau chiar de nas…
  In vremea sa si a lui Boc&Sohn,sub fericitul intru pomenire Guvernator Kioru I,gemeau uzinele si IMM-urile,vreo 200.000 si-au facut si seama de atatea angajari,nu mai faceau fata,economia duduia (iarasi cu accent pe ultima silaba) ceea ce rezulta si din zicerile domnului flutur si ale coreligionarilor sai… Oare ce sa fie,minte ANOFM ?
  Apropos,a mai auzit cineva ceva despre Petru I Musat? Daca domnu primar s-a suparat precum cow-boy-ul pe sat,o sa-i mai treaca,suntem siguri,nu toate prostiile care se aud sunt adevarate – de exemplu,Petru I Musat avea CV-ul in regula,dupa cum se va vedea,tot asa cum,pana la urma,va reveni acolo unde ii este locul,adica pe esplanada Casei de Cultura, carciumile de partid si de stat,familiale,pot fi duse un pic mai incolo,mai inspre Prelipca.
  Veti sti,domnule primar, ca istoria este atunci cand de aceasta se ocupa fauritorii ei,bastinasii,indigenii,nu veneticii si vecinii de la nord-est. Acestora le-ati putea ceda fara nici un regret aratarea din centru la care va faceti cruce animat de sntimente confuze in fiecare an,la 1 Decembrie.
  Ar fi o proba de decenta si de minim respect.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava